Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


New moon (ujhold)

2009.07.10

New Moon (Újhold)

(L)


Bella mer szeretni. Az élete árán is. Edward Cullen titkokkal terhes hosszú élete során először igazán boldog végre. És ekkor kezdődnek csak az igazi bajok. Egyetlen ostoba pillanat végzetes következményekkel jár. Edward maga mögött hagy mindent, Bella pedig majdnem belehal a veszteségbe. S miközben hátborzongató halálesetek tartják izgalomban Forks városát, különös árnyak kószálnak a rezervátum körüli erdőkben, Bellát pedig egy furcsa hang bűvöli egyre hajmeresztőbb őrültségekbe. A földgolyó túloldalán Edward végzetes lépésre készül, de ezzel csak még nagyobb veszélybe sodorja valamennyiüket... Hát mégis rémálommá válhat ez a szerelem? Elfogyhat, mint a Hold?

..............

Bővebben:
Bella a 18. évét tölti be. A világon minden ember örül a 18. szülinapjának, de Bella nem. Máris egy évvel idősebb Edwardnál. És ez éppenséggel nagyon is zavarja, ezért nem is nagyon akar ünneplést. De Edward és Alice mégis szerveznek neki egy szülinapi partit. Ajándékcsomagolás közben véletlenül megvágja az ujját és Jasper kísértésbe esik a vér illatára, rátámad Bellára.
Edward szakít Bellával, mondván, hogy Bella nem jó neki és a Cullen család elköltözik Forksból. Bella egyedül marad. Csak akkor beszél másokkal, ha nagyon muszáj, magába zárkózik. Egyedül Jacob Blackkel tart szorosabb kapcsolatot, aki egy szinten enyhíti az Edward elvesztésével járó fájdalmát. Bella és Jacob egyre több időt töltenek együtt. Időközben Jacob bevallja Bellának hogy vérfarkas. A többi vérfarkassal együtt, Jacob Bella védelmére kel, amikor Viktória, a veszélyes vámpír bosszúból üldözni kezdi Bellát, mert tavasszal a Cullenek megölték a párját, Jamest. Miúta Bella szirt-ugrást kísérel meg, elkapja, de Jacob megmenti.
Ám Alice egyik látomásában szerepelt Bella, amint leugrott a szirtről, így arra következtetnek, hogy a lány meghalt. Alice visszamegy Forksba, hogy ellenőrizze a dolgokat, közben Edward pedig Charlie-t hívja fel, hogy mi történt. Jacob veszi fel a telefont, és elmondja Edwardnak, hogy Charlie nincsen otthon, egy temetésen van. Edward ebből azt következteti ki, hogy Bella temetésén van éppen az apja, így Edward elmegy Olaszországba, a Volturihoz, hogy megölesse magát, hiszen képtelen lenne azzal a tudottal tovább "élni", hogy Bella már nincs többé. Bella és Alice Olaszországba rohannak, hogy megmentsék Edwardot. A Volturi pedig megtudja, hogy Bella egy élő ember, és tud a vámpírok létezéséről, így azt követelik, hogy változtassák őt is vámpírrá, ellenkező esetben öljék meg.

Film bemutatása: 2009. november 20


.-

                   new moon


Ime itt egy video az UJHOLDROL :

http://www.youtube.com/watch?v=kSFMmkMfQ5Q&eurl=http%3A%2F%2Fkristenstewart.fan-site.hu%2Ffilm-the_twilight_saga_new_moon&feature=player_embedded

ÉN AZT AJÁNLOM HOGY MÁSOLD BE ( kihuzod, jobb egérgomb, másolás, és a webkeresőbe , ahova mondjuk beirod hogy  pl :   www.starlapjatekok.hu ode megint jobb egérgomb és beillesztés.) 


Jó szórakozást:)Biztos hallottad már azt a hiresztelést hogy az Ujholdban Jacob is vámpir lessz. Én most olvastam ki a könyvet és elmondom h Jacob nem lessz vámpir ... Ö vérfarkas a vámpirok ellensége! Ugyhogy nem lesz vámpir ...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.