Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kockahasak a new moonba=)

2009.07.24

A vámpíroknak és a farkasoknak is kockás a hasa

Az Alkonyat második része ugyan csak novemberben kerül moziba, azonban a szereplőkről megjelent képek mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Taylor Lautner

Az első részben a vámpírok még nem vetkőztek, hiszen csak rossz időben mernek előjönni – igaz, a vámpírok eddig csak éjszaka járhattak ki, de más könyv, más szabályok. A New Moon azonban kárpótol minket az előző rész hiányosságaiért, rögön egy egész csapat Farkast kapunk, akikről a rajongók nagy örömére félmeztelen csoportképet is összedobtak.

Az Alkonyat farkasfalkája

A főszereplő, Robert Pattinson is ennek a filmnek köszönheti az ismertségét, hiszen hiába alakította a Harry Potterben Cedric Diggoryt, az őt imádó tinilányok Edwardként tartják számon  – mindenesetre mi kíváncsiak vagyunk, a Little Ashes  után sikerül-e kitörnie karakteréből.

rp450
Robert Pattinson

Robert Pattinsonnak köszönhetően a Twilight még nagyobb ismertségre tett szert, és ezzel arányosan a szereplőket is egyre nagyobb érdeklődés övezi.

A Jacob Blacket alakító Taylor Lautner mindössze 17 éves, de már számos filmben szerepelt. A színész francia, dán, német és indián felmenőkkel büszkélkedhet, hatéves kora óta karatézik, 11 évesen első lett a NASKA's Black Belt Open Forms -nál, 12 évesen pedig junior világbajnok lett. A karrierjét egyébként szintén ennek a sportnak köszönheti, edzője ugyanis hétévesen elküldte egy reklámfilm válogatására.

Taylor Lautner

Kellan Lutz, akárcsak a Harry Potter szereplője, Freddie Stroma, modellként kezdte karrierjét, később azonban a színészi hivatására kezdett koncentrálni. Az Alkonyat előtt olyan sorozatokban szerepelt egy-egy epizód erejéig, mint a CSI: Helyszínelők, vagy a Hősök, de a nemrég újraélesztett 90210-ben is szerepet kapott.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

....

(kállai virág, 2010.12.29 19:00)

coool

nekem nagyon tetszet a hollapod a szeretnéd látogasd meg te is az enyémet aminek a címe: www.twilightedward.eoldal.hu